Sunday, November 4, 2012

Käisin Pilateses

Nüüd ma käin fitness centrumis ja puha. Mulle väga meeldib sealne jooga, aeroobikasse ei ole veel jõudnud aga PILATESES käisin küll.

Läksin mina siis saali, olin ainuke. Käisin riideid vahetamas, tagasitulles oli juba käputäis inimesi, kes endale tosse jalga ajasid. Ehmatasin ja küsisin üle, et kas siin algab ikka pilates!? Vastati, et jaaaa. Hmm, need kes ei tea siis pilates toimub tavaliselt paljajalu ja keskendub sisemiste lihaste treenimisele. Naersin omaette enda paljajalgsust.

Muusika pandi käima, päris ehtne klubimuusika. Ja hakkasime marssima. Väga põnev väga põnev. Põhimõtteliselt oli tegemist tavalise aeroobikaga. Okei okei hiljem tegime paar nööbikeeramist ka aga väga vähe.

Vähemasti sai liikuda ja higistama ajas rohkem kui kunagi varem, kuid see oli ka ilmselt tänu kuumusele. Kätekõverduste ajal toimus mu all higivihma sadu, põrand sai märjaks ja pärast oli väga raske lamava koera asendis püsida. Higi jooksis suhu ja kipitavalt silma. Ühseõnaga ei olnud ilus.

Pärast tundi läksin pesema ja vot see oli ilus -KUUM DUšš, ilmselt selle pärast ma seal fitness centrumis käima jäängi.

Veel üks huvitav fakt, et pärast kalorite kaotust saab kõik tagasi osta suurest šokolaadipoest, mis asub otse fitness centrumi kõrval.



1 comment:

  1. Hahahha. Noh, ma käin seal kuumajoogas nüüd natukene, eksole. Sul on kõik tunnid vist sama kuumad :D

    ReplyDelete