Wednesday, November 14, 2012

Ma olen tagasi Karimun Jawalt!

Jällegi sammuvad mu jalakesed  ülerahvastatud jaava saarel. Karimun Jawalt olen tagasi, kott täis imeilusaid merekarpe ja mälu täis uskumatult ilusaid randu. Ma ei pettunud, see oligi paradiis! Võimalik, et üks kõige ilusamaid kohti, kus olen kunagi käinud.

See kõik oli nii uskumatu! Olin nagu saatejuht mingis animal planeti seriaalis. Selles animal planeti osas käisime snorgeldamas, üksikul saarel kala grillimas, vihmata äikesetormi vaatamas, motikaga mööda saart kimamas, miljon korda ujumas ja pehmel liival logelemas.
Esimest korda elus käisin snorgeldamas ja nägin koralle. Kui pea vee alla pistsin olin nii hämmastunud vaatepildis, mis mulle avanes, et oleksin tahtnud lõhkeda. Kuidas saab loodus midagi nii imeilusat valmis vorpida! Ja kalad, kes seal ujusid olid nii uskumatult toredate värvidega! Muuhulgas nägin kalapoeg Nemot, lemmikuks valisin lehmalaiguline kala.

Hommikul ostsime kalaturult värsket kala. Paadike viis meid väiksele saarele, tegime lõkke ja grillisime. Kala oli väga väga väga maitsev!  Ei pettunud. Paar kala veel ja võin öelda, et olen enda missiooni täitnud ja selle söömine ei olegi mulle enam vastumeelne.

Üks õhtu, pärast järjekordset kalasöömist jäime kaile äikest vaatama. Fotokunstihuvilised proovisid seda jäädvustada. Poisid tegid endale õnged ja proovisid ka kala püüda, kahjuks ei näkanud. Väga idülliline.

No ja siis sõitsimegi tagasi.

Muideks ärge arvake, et see oli kallis reis, kokku kulutasin nelja päeva jooksul paradiisi saarel vähem kui miljon  kohalikku ehk umbes 80 eurot.

Ma olen ikka õnnelik selle võimaluse üle siin olla. Millal veel avaneb võimalus nii reisida! Pean küll ülejäänud kuu kitsikuses elama aga see oli seda väärt.

NB! Kui enda blogi sirvin siis võib mulje jääda, et ei õpi ülikoolis üldse! See on vale illusioon, päevad on täis pukitud tantsutunde. Ausalt.




6 comments:

  1. hihihi unustasin mainida, et ei ole kunagi nii pruun olnud kui praegu! ;)

    ReplyDelete
  2. Ma arvan ka, et ma olen kadedusest sama roheline (ja ilus) kui mõni su kala seal. Ja kalade söömist kiidan ka :D suvel hakkame koos heeringat vohmima, jaa?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. OOhh.. heeringani on veel pikk maa ees...
      Piia, kes teab, vb saadki !

      Delete