Sunday, June 9, 2013

Tugevakesed

„I am stronger then yesterday...!“

 Laulsime Sofiaga mootorarattaga sõites. Ja itsitasime, et see laul räägib meist. Kuidas me „eile“ esimest korda mootorrattaga sõites värisesime. Kuidas meil nüüd kiiremad ja lühemad teed koju teada. Ei kohku kui keegi meile tuututab, vaid tuututame vastu ja sellest saab tuututamisduell. Kui juhtub õnnetus siis mis seal ikka, poputame oma haavu ja mootorratast ja oleme õnnelikud, et eluga pääsesime. Teame, kuidas valgusfoore vältida ja enam ei istu punase tule taga kui tahame vasakpööret sooritada- see on enamus ristmikutel lubatud. Teame kuidas käituda kui rehv katki läheb, arvan et oskaksime seda isegi parandada, sest oleme mitmeid kordi näinud töömehi seda tegemas.
Tagasivaadates tundub uskumatu, et oleme sellised situatsioonid üle elanud, see on meid kindlasti tugevamaks teinud. Tundub, et see oli alles eile kui esimene kuumaõhu soojus mu põski puutus -mäletan seda hetke selgelt.
Ei oska kirjeldada neid situatsioone mis on aasta jooksul olnud, kus suu vajub ammuli ja pobised enda ette: „ MA EI USU MA EI USU ! TÕESTI ON SEE VÕIMALIK?!“ ...ja on.

Võib-olla olin enne siia tulekut lihtsalt pime ülejäänud maailma osas.Häbenen enda lollust kui nüüd aus olla. Nagu näiteks ei uskunud, et 21.sajandil leidub endiselt metsas elavaid rahvaid. Minu jaoks oli suureks üllatuseks kui enamus siinseid lähedasi sõpru ei pea jõule nii nagu meie. Ja maailmas on nii palju inimesi, kes ei näe üldse välja nagu eestlased - valge nahk, heledad juuksed, sinised silmad. Kuidas olen terve enda elu ümritsetud ainult neist kahvanägudest ja blondijuukselitest, kes on tegelikult väike protsent kogu inimkonnast. Mu maailma keskmeks oli täielikult Euroopa, kuid nüüd näen maailma.
Võib-olla teadsin aga ei teadvustanud endale. Ja kui isegi nii on, siis tunnen ennast veelgi lollimana- kui palju võib olla neid asju, mida ma veel ei tea või ei teadvusta!? Kui palju on tegelikult väikses Eestis elamine  mu eluarusaama juhtinud...

Ja miks ma sõitsin Sofiaga ühel mootorrattal, sest ma müüsin enda oma maha! 3,8 miljonit – ütleks et hea hind. Kaotasin aastaga 1 miljoni ja loen ennast võitjaks nii rahaliselt, kui ka hingeliselt. ( Kuulen kuidas mu vanemad tegid siinkohal kergendusohke)

4 viimast päeva. Esimesed asjad on pakitud. Enamus suveniire ostetud. Täna müüsime kirbuturul  ülejääke - on päris palju riideid ja muid aksessuaare, mis kaasa ei võta.

Viimasel nädalad on küll olnud mu oma sisemiste tormidega. Kuid kui parasjagu enda toas asju, mõtteid ja südameid ei paki on olnud ülimalt tore aeg. Ja ei saa kuidagi eemale peletada hipilikku mõtet maailma iludusest ja armastusväärsetest inimestest mu ümber.


14.juuni kell 20.40 olen Tallinna sadamas. Huvitav kas siis on veel valge? Tahaksin  näha päikseloojangut merelt....

mmmmm...mootorrattad


The  hipi.


Pst. Sain enale uue hüüdnime Pumpkin- mu juuksed on punasemad kui varem. ooo.. tähelepanu keskpunkt siit ma tulen!


4 comments:

  1. Sa oled täitsa unustanud... sa saabud jummala valges sadamasse ja päike loojub allesa 2 tunni pärast! Nii et päikeseloojangut on ette nähtud vaadata kodus põldude vahel :)Enne seda oled sa jõudnud oma kutsa nuustikuks kallistada ja ära nuusutada kõik pojengid.
    ...ja ohet kuulsid õigesti, kahest suust korraga. Küll sul on hea kuulmine!
    Huvitav, mida sa esimesena siia jõudes süüa tahaksid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelt! Nii hilja loojub päike??? tõesti olen unustanud. Siin läheb ikka nagu kord ja kohus 5.30 pimedamaks. XENA!Eile näigin väikest kutsikat ja selline Xena igatsus tuli peale!!!
      POJENGID! JEPIDUUUU!

      Esimesena tahaksin ma süüa RIISI! Ei tegelikult mitte. Ma ei tea see on nii hilja, et kas suudangi süüa. Aga igaks juhuks varuge MUSTA LEIBA JA HAPUKOORT! Võib-olla salatit sööksin. Aga meil leidub ju seda materjali enda aias. ohh.. enda aed....

      OI OI OI. Mul tekkis nüüd elevus!!!

      Delete
  2. Järsku peaksid valima uue hüüdnime-Jukust kasvab Juhan-Käpsust näiteks Pumkin. Samas oli sul ju teisigi hüüdnimesid...Millist nime vajaksid maailma vallutamiseks...? Oh, kui paljudele nõudmistele peaks see nimi vastama, kui paljudes keeldes hästi kõlama, ja midagi löövat tähendama... Hääldus suupärane olema jne.jne. Mõtle!

    Paps

    ReplyDelete
  3. Mis suur ja inspireeriv lugu! Ma olin abielus seitse aastat ilma lapseta, sellepärast hakkas mu abikaasa tegutsema kummaline, tulles viimasel ajal koju ja ei veeta enam minuga aega ja ta lahutas mind. Nii et ma olin väga kurb ja kadunud elus, sest mu arst ütles mulle, et mulle ei ole mingit võimalust rasestuda, mis tõesti muudab mind õnnetuks. kuni ma kohtusin sõbraga, kes rääkis mulle DR ODIONist internetist, kuidas ta on aidanud paljusid naisi selle sarnase probleemiga, mida ma läbin, et võtsin temaga ühendust: (drodion60@yandex.com) ja selgitasin talle . ta rääkis mulle kõik, mida pakkuda, enne kui ta sai taasühineda õigekirja, et tuua mu abikaasa tagasi, ja ta saatis jõulise palve, mida ma pidin öösel öösel ütlema, kui ta armastuse loitsu pani. See oli ime, 24 tundi hiljem tuli minu ja ainus abikaasa mulle tagasi ja vabandas kõik, mida ta on teinud, ja ütles, et ta on täielikult valmis mind toetama, mida ma tahan, helistan kiiresti DR ODIONile ja ütlesin talle, mis oli sel hetkel käimas ja ta valmistas ette ning saatis mulle taimset ravimit, mida ta ütles, et ta ravib kõiki soovimatuid haigusi või infektsioone, mis on mind peatanud, et neid rasestuda, ning andis mulle teada, kuidas seda enne abikaasaga kohtumist kasutada. Vaadake pärast seda kohalike maitsetaimede ja juurte kasutamist, paar nädalat hiljem hakkasin mind tundma raseduse märke, tõesti olin rase, et ma just selle kuu 1. juunil sünnitasin. Ma luban, et annan kogu maailmale teada DR ODIONist, et säästa oma suhteid ja anda mulle ka lapsed, et võin täna uhkelt omaenda nime kutsuda. Iga naise jaoks, kes arvab, et see on võimatu, on siin võimalus naerata ja tuua oma perele õnne, võtke ühendust DR ODIONiga e-posti teel aadressil: (drodion60@yandex.com). või WhatsApp teda kaudu +2349060503921 Tõepoolest, ta on Jumal saadetakse tagasi kaotatud armastajad ja tuua teile õnne ...

    ReplyDelete