Wednesday, January 9, 2013

Malaysia seiklus

Tere Euroopa ja l22nelikkus!

Olen kyll Malaysias aga tunnen kui oleksin just laevaga Soome s6itnud!
Siin on k6ik nii puhas! Siin eksisteerivad prygikastid ja prahip6letamishais ei ole veel mu ninna tunginutki! Inimesed r22givad inglise keelt ja ei vahi sind kui t2naval k6nnid. Bussid v2ljuvad 6igel ajal on mugavad ja mitte koloniaalaegadest p2rit uunikumid.Siin on SOE VESI!

Praegu oleme viimaseid tunde Cameron Highlandis. See on Kuala Lumpurist 4 tunni tee kaugusel p6hja.Siin on, t2nu m2gisele maastikult, m6nus kliima, 10-25 C kraadi vahel. Isegi k6ndida saab ja inimesed ei vaatagi imelikult.

Avastasime eile Tanah Rata linna(peatume seal) juurest m6nuse matkaraja. Tore oli vahelduseks jalutada looduses ja imetleda vihmametsa.K2isime ka maasikaistanduses. Jaanuaris oli maasikaid syya omaette veidrus.

Koht on kuulus oma tee poolest. T2na k2isime yhes istanduses. Siin on niiiiiiii ilus maastik! H2mmastav!!! Kohutavalt ilus! Maailm on ikka nii ilus!

Aga nyyd teeme check in 'i lennupiletitega, istume Kuala Lumpuri bussile ja l2hmegi lennujaama, et varahommikul Laosesse s6ita.


See arenenud Malaysia tekitab minus segadust.Soe vesi ja bussigraafik teeb meid nii r66msaks, et ilus loodus selle k6rval j22b natukene teisej2rguliseks. Kas igatsen t6esti neid mugavusi nii palju ?!

Laos on kindlasti palju sarnasem Indoneesiaga. 6nneks ka hindade poolest!!

Kuigi palju ei n2inud Malaysiat, meeldib mul siin ja tuleks veel kauemaks tagasigi. 



No comments:

Post a Comment