Wednesday, October 17, 2012

Mu koduke on tilluke...

Joudsime onnelikult ja elusalt minu asjad uude majja veetud. Viisime siis mu kohvri ylemisele korrusele ja OPAA! Mu tuba remonditi, millegiparast tehti betoonist vaike barrikaad ukse ette.( Tahavad mind vist sissemyyrida). No okei, oleks voinud varem oelda. Magasin sobranna juures.

Jargmiseks ohtuks oli mu tuba valmis. Ja OPAA! ohtul hakkas sadama ja arvake ara, kas maja lekkis voi JAA! Onneks mitte minu tuppa vaid mu toa ees. Ilmselt oli barrikaat ehitatud vee takistamiseks. (Nagu palju lihtsam oleks ju katust parandada aga okei..)

Jargmisel ohtul unustas keegi pumba sisse ja kuna veevark on katusel hakkas see sealt ylevoolama ja arvake ara kuhu!? Muidugi, minu toa ette.

Arkasin eile marjas voodis, nagu lapsepolves. Selgus, et ehitatud kaitsetoke ei olnud piisav ja vesi immitses sealt labi, nimelt oli oosel sadanud, minu toa ette. Uus madrats, eelmisel ohtul joonistatud batika muster, vaarstulik Eestist toodud ajakiri - koik sai marjaks.

Aga pole hullu, koik, mis ei tapa teeb tugevaks.


PS! Olen raamatukogus ja siin ei ole tapitahti. :)

4 comments:

  1. Kellega sa koos elad? Saada need 3 venda katusele, on mehed või ei ole?

    ReplyDelete
  2. Oiii, tibuuu. Aga mõni teine päev on jälle parem. Ma loodan :D

    Ja nõustun selle mehed-katusele aktsiooniga.

    ReplyDelete
  3. Aga võib olla on see eestlaslik, euroopalik mõtlemine, et mehed peaksid katusele ronima...äkki peab minema naine...või äkki on see räige solvang kui kellegi teise maja remontima hakkad. :D

    ReplyDelete
  4. Aga milline kemps selles majas on? Tegelikult, paremates majades peaksid euroopalikud kempsud olema...? Hotellides näiteks? Kas maja rendi hinna suurus võib oleneda kempsu tüübist?
    Veel rollerist. Nagu hobuse ostu puhul, kus vaadatakse suhu, katsutakse muskleid ja kombatakse kapju, tuleb rolleri kodarate pingsust katsuda, esihargi laagrite loksu, hammaka kulumist ja tõu tunnust, ehk kas on tunnustatud mark-tõug. Laialt levinutele on osasid kergem saada. jne.jne.

    ReplyDelete