Saturday, October 20, 2012

Traditsiooniliste loomade turg


Käisin traditsooniliste loomade turul nädal aega tagasi .
See oli nagu turg Harry Potteri esimesest osast, kus Harry võlukeppi ostma läheb. Traditsioonilste loomade turult võlukeppe osta ei saanud aga sealt sai osta näiteks ahve, suuri büütoneid, nahkhiiri, 3456789 sorti papagoisi, kasse, koeri, öökulle, oravaid, suuri gekosi, väiksemaid sisalikke, kõiki muid karvaseid ja sulelisi. Seal oli sellist värvi papagoisi, mida pole isegi animal planetis näinud. Ja see turg oli täiega suur. Käisin seal lihtsalt suu ammuli ringi. See on kindlasti koht, kuhu soovitaksin turistidel minna. Huvitavam kui loomaaed! Natukene kurb oli ka, metsikute loomade koht ei ole ju kitsastes puurides.

Tegin enda telefoniga paar kehva pilti ka : 

Need tüübid olid õudsad ja ma ei saa aru, kes neid ostab endale lemmikloomaks, sest seda sorti nahkhiired on ohtlikud: 
Nendest väikestest öökullidest oli mul küll kahju, neid on ühes väikses puuris nii palju. Kuid ka nemad tundusid mulle ohtlikud, vaadake kuidas nad jõllitavad teid ! 

Papagoisi siin ja seal: 


Mina nimetan neid machokaladeks. Muidu näevad välja nagu tavalised nunnud kalakesed, kuid kui sa papitüki kahe akvaariumi vahelt eemaldad, ajavad nad uimed puhevile ja värv muutub erksamaks. Vaesekesed hakkavad üksteisega võitlema, sest ei saa aru, et nende vahel on klaas. Mulle meeldis neid lollitada.


Uhkemad linnud naudivad privaatsust:


Traditsiooniliste loomade turu kõrval oli ka traditsooniliste taimede turg: 


Ahvidest ei olegi pilti. Ega neid palju ei olnudki, sest nende müümine on illegaalne ja nägin neid ainult hea õnne tõttu. 

2 comments:

  1. Päris hea. Ahvide müümine on illegaalne, aga kui 400 öökulli ühes puuris oma Härrit ootab, siis on küll jumala tšill.
    Ja ma arvan, et sulle täiega sobiks üks öökull, väike nõid nagu sa oled.

    ReplyDelete
  2. Tere Käps!

    Katsetame kommenteerimist

    Ära ära haudu!

    üllar jt

    ReplyDelete