Saturday, January 5, 2013

Elu pärast meditatsiooni

Ei tea, kuidas sellise karmavõla olen enda õlgadele saanud või mida elu sedasi õpetada tahab, kuid pärast meditatsioonilaagrit on minuga palju õnnetusi juhtunud.

Kõik algas sellest, kui märkasin nahal veidrat punast ringi, kysisin nõu siit ja seal, keegi ei tuvastanud yhtegi haigust. Ootasin, et see ise kaoks, kuid ilmselt on tegemist eluaegse tatooga - ei taha märge nahalt minna. Laheksin arsti juurde aga pole aega, sest lahen kohekohe reisima.

Siis juhtus mootorrattaga õnnetus. Ysna hullult panin matsu. Nyydseks olen juba tasapisi paranenud. Muhud on lamestunud ja sinikad esimese värvimuutuse yleelanud. Ainult marrastused ei taha paraneda, sest ilm on niiske. Kasutan kyll igasuguseid imevahendeid, et protsessi kiirendada kuid asjatult. Enam ei lonka ka - põlv paraneb jõudsasti.

Ja siis põletasin eile sääre summutivastu. Nyyd illustreerib toda punane lärakas. Loodetavasti ei pea sealt nyyd elulõpuni raseerima. Kohalikud pistsid mu taskud aloe verast punglie ja tundub, et see tõesti aitab paraneda.

Pluss. Arvuti katkiminek ja motika tagumise piduri laiskus..

Proovin ikka positiivset nooti hoida. Loodan, et kõik halb juhtub praegu ning Laoses reisides saadab mind edu ja  põnev seiklusrada. :)

Aga nii on. Loodan,et vanematele tõsiseid murekortse ei tekitanud selle postitusega. Selleks pole kyll põhjust.

Be happy!
 









4 comments:

  1. Helistasin Indoneesia Laose lennule ja ütlesin et kui see lennuk alla kukub, siis nad peavad endale mariaani sügaviku põhja kodu ehitama :D

    Ilusat reisi Käpsu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! Okei t2nks. Tunnen nyyd ennast palju turvalisemalt :)

      T2nks !

      Delete
  2. Noh, ma targutan niisama ja luban, et varsti läheb kõik paremaks! Musimusi.

    ReplyDelete
  3. Eks selles ohutus ja loiult kulgevas meditatsioonipesas jääbki reaktsioonikiirus aeglasemaks. Ilusat reisi sulle!!! Musi-kalli!

    ReplyDelete