Thursday, February 14, 2013

Ebasõbrapäev


Jah, mina olen see tüdruk, kes tähistab sõbrapäeva täiel rinnal! 
Vähemasti tahaksin šokolaadikarpe, lilli, suudlusi, postkaarte, telefonikõnesi,  õhtusööke ja kõik muud sõbrapäeva nänni enda sõpradele saata, neid meeles pidada ja öelda kui tähtsad nad mulle on. Aga nagu ikka ... elu ei ole kindel raudteerööbas ja peaaegu kunagi ei lähe asjad nii nagu tahad.

See oli minu enda viga, et panin päevale enda ootused koormaks. Õhtul olin pettunud, üksik ja ja valasin vihmasegusse ka mõne soolase.

Kõik tipnes sellega, kui tahtsin kohvikus, kus saab rahvusvahelisi kõnesi teha, enda sõpradele helistada ja kavatsesin tunde telefoniotsas rippuda. Pärast 30 minutilist üritamist  nii ühe kui teise numbri eeskoodiga ja kui lõpuks ometi hakkas telefon kutusma, läks elekter ära. Ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda. Kuradi vihm ja äike! Terve kvartal oli elektrita. Panin siis enda niiske ja haisva vihmamantli tagasi selga ja sõitsin koju.

Vähemasti hommikul riidesse pannes oli mul uhke tunne panna selga Silja, Mimmu ja Krissu poolt kingitud särk, mis küll hiljme sai vihma tõttu sõbra vana T-särgi vastu vahetatud. Pidasin teid terve päeva meeles.


Muidu Indoneesias väga ei tähistata sõbrapäeva nagu Eestiski on see Ameerikast tulnud püha ja mitte omakootud.

3 comments:

  1. Vaata tevasse ! Praegu möödub meteoriit Indoneesiast !
    Paps

    ReplyDelete
  2. Kallike, Saksamaal ei tähistata ka s6brapäeva. Ma kutsusin m6ned tuttavad hoopis kelgutama. Haara kinni nendest, kes su lähedal on ja ära oota südamete sadu ning täiuslikku roosat mulli. Prügikottide peal mäest alla laskmine oli minu jaoks küll super tore s6brapäevalik tegevus. Rääkimata tervislikust eluviisist (ei mingeid rasvaseid torte), spordi tegemisest ning värskest 6hust.
    Kalli-kalli!

    ReplyDelete
  3. Mina ka ikka ootasin igasuguseid kõnesid ja tahaks uskuda, et sa mulle ka kavatsesid helistada, aga teeme selle kindlasti mingi päev ära, et helistan ja räägin terve oma kõneajakaardi tühjaks :D Ja minul olite ka kõik teie kolm kallikest kogu aeg meeles! Ja usungi, et kui hinges ikka tunned, kes Sinust hoolivad ja Su peale mõtlevad, siis pole vahemaa oluline! :)

    ReplyDelete