Friday, February 1, 2013

Igapäevaelu

Midagi ei olegi nagu toimunud aga samas on nii palju. Elan siin enda igapäevaelu. Kuna kõik darmasiswa sõbrad, väljaarvatud Penny ja mina, on kusagil reisimas siis veedamegi enamus aega koos. Hakkame juba paarikest meenutama ja käime "kohtingutel" - eile käisime kinos ja täna lähme koos drag-showd vaatama.
Okei. Tegelikult ei ole asi nii draagiline. Kuidagi palju vaba aega on küll, kool algab alles 11. veb.

 Õpetasin ühes ülikoolis 2 tundi inglise keelt või olin nö native english speaker. Sain pappi ka selle eest. Käisin paar korda uues jooga kohas, mis on väga halb ja kuhu hea meelega enam jalga ei tõstaks, kui mind 4 korra pilet ei takistaks. Esinen naabripoisi Andrese maalinäituse avamisel vist ja püüan sellega tegeleda.

Käisin enda uue indoneesia sõbrantsiga massaažis..mm.. see oli hea. Täna lähen tema ja ta abikaasa juurde sulgpalli mängima. Kohe peangi jalga laskma siit... Nad on väga toredad tüübid.

Püüan enda mõtted eemal hoida sellest, et ainult 4 kuud on siin olla jäänud. Kardan vist veidike tagasi tulla või siit ära minna. Ei teagi. Veider kuidagi. Just nagu sain siin  järjepeale, tean juba kuidas mis-kus on ja kuidas töötab ja varsti peangi ära minema ja selle kõik siia jätma. Ei taha sellele mõelda. fjkvopdjudioye

Muidu on ikka rõõmus elu. Magan hommikul nii kaua kui tahan, olen üleval nii kaua kui tahan, laulan nii kõva häälega kui tahan. Ilmselt see teeks nii mõnegi kadedaks aga ma ütlen teile, et selleks pole põhjust. Eelistaks tegevust tegevusetusele.

Tsauka-pauka.


2 comments:

  1. Kas te seal õpite ka või?

    Puhtast kadedusest,
    Üllar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah!

      Hetkel on elu suurimaks õpetajaks. 11. veebruaril algab akadeemiline õpe.

      :)

      Delete