Sunday, February 10, 2013

Posti müsteerium

Iga nädal lähen Mr Bangangi juurde ja küsid" Dear Mr, is there any postcard or letter for me ?"  ja alati saan kõrvuskajava:  " No"

Muidugi, ühe kaardi olen saanud Anna-Kristiina Siitanilt. :) Ta on mu lemmik eestlane praegu.

Ning Brite  ütles, et ka tema on midagi teele läkitanud! Ei suuda esmaspäevani oodata ja Mr BangBangi juurde pärima minna!

Olen ise poolpatune. Olen umbes 15 postkaarti saatnud ja kohale on jõudnud - ÜKS! Ühe suurema kirja saatmisest on möödas juba pea KOLM KUUD! Kui te juulis peaksite postkaardi saama jõulutervitustega siis teate, et see on minult. Postitöötajad peaksid vähem Meka poole kummardama, et kirjad kiiremini liiguks.

Ühe modellitöö pakkumise sain - tore. Penny ütles, et tal on mulle mingi tõsine jutt seoses Jakarta projektiga. Homme lähen keeletundi andma, saan 90 minuti eest 75 000 Rp. ( umbes 6 euri). Aga ärge kellegile öelge, sest tegelikult ei tohi Darmasiswa tudengid töötada.

Huurraa Hannele vennale, kes varsti Indoneesiasse saabub!



6 comments:

  1. Täna toimusid Tallinnas esimest korda Eesti Tuleartistide võistlused.

    Ürituse eesmärgiks olid arendada ja tõsta Eesti tuleartistide mainet nii Eestis kui rahvusvahelisel аrееnil ning õpetada ja propageerida tuleesinejate ja harrastajate seas kindlat tuleohutustaset ning tegevuse riskide ja vastutuse teadlikkust.

    Üksikesinejatest võitis NIKITA artistinimega PUPPET, gruppidest ZERKALA nimeline duo.

    Ühe pealtvaataja sõnul oli üritus vinge ja tossune. "Haisen vist veel kolm päeva suitsu järgi," naljatles ta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See Tulearstide võistlus oli korraldatud selle sama tuleteatri poolt, kus ma käisin.

      Delete
  2. Juhhuu! Loodame, et jõuab ikka! Ja ma ausalt ei pugenud ta kohvrisse peitu, et siis välja hüpata. Jubedamal kombel tahaks muidugi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mhh.. miks sa siis ei teinud seda, mulle oleks see üllatus küll väga meeldinud!

      Delete
  3. Nooh.. kuu aega lampi puhkust võtta pole kahjuks praegu võimalik. Aga kunagi käin ma ikka Indoneesias ära! Siis võtan su giidiks kaasa :)

    ReplyDelete