Saturday, February 9, 2013

Seebimulli tahaks hirmsasti pugeda


Veider, millise tunde tekib minus nuusutades Jenkki lagritsa-vaarika nätsupakki. Nuusutan, sest viimased nätsud on ärasulanud ja sügaval pakipõhjas.  Kuid egas see mind takista, küll ma need väljaurgitsen säält ja hammaste külge kleebin!

Üldiselt tahaks praegu suure seebimulli sisse pugeda. Nagu muumiorude loos. Oled seda osa näinud, kus nad leiavad imerohu, mis seebimullid hästi suureks ja tugevaks teevad?! Nad lähevad nende sisse ja hakkavad lendama. Vot nii tahaksingi triivida teadmatus suunas. Värvilises maailmas.



Eile käisin väljas. Leidsime laheda kohviku, kus mängiti alguses puhast rockabilli, siis Rockabilly Ska segu ja lõpuks, nagu ikka, vallutas kõlareid reggea. Tantsida oli mõnus. Mulle väga meeldib rockabilly stiilis muusika. Lõpuks maandusid sinna ka meie teised darmasiswa sõbrad, selgus, et kahel rumeenlasel on Jogjas viimane õhtu. Olime õnnega koos, saime neile põsemusi anda ja elus õnne soovida. 


Endalegi märkamata on minust saanud kultuurinohik, kes käi ainult kunstinäitustel ja etendustel. Pidin tõdemusega allaneelama kommentaari:“ Vau, SINA oled peol.“ Nüüdsest hakkan rohkem käima. Ausalt.

Täna käisin rannas Jogja Air Show´d vaatamas. Väga vägev oli! Homme lähen ka. Sain jälle punase nina ja kipitava naha. Sõin KALA ja merekarpe.maitses.

13 ja 27 veebruar esinen naabripoisi näitusel. 16 veebruaril esinen bizzare festivalil performanciga. Esmaspäevast hakkan keeletundi andma. Järgmisel nädalal tulevad mõningad eestlased Jogjasse, põnev! 


2 comments:

  1. tsauplau! tahtsin lihtsalt öelda, et täiega põnev on su seiklustest lugeda. õnne rõõmu ja päikest põue! :)
    -maari

    ReplyDelete