Monday, December 17, 2012

Kas sa hip-hop´i oskad tantsida?

"Hi. Can you dance hip hop?"
"mm.. i have learned it little. I think i can do it!"
"Great.Tomorrow rehearsal at 10 pm"
"Sure that in the evening?"
"Yep."

Ja nii mässisingi ennast esinema ühe firma peol. Nagu ikka ei ole mõtet siin küsida, et mis kus kuidas mida jne - sellised küsimused ajavaid indoneeslased ainult segadusse ja närviliseks.

Esimes proovis sain teada, et esitlusele tulev kava on põhiliselt show. Mida rohkem seda uhkem, ehk miljon lugu kokku miksitud, Michael Jacksonist Gangnam style tantsuni.  Kava on 15 minutit pikk. Esinemine on juba homme, ehk harjutamiseks on kokku ainult 3 päeva! Mis on liiga vähe, miks ei oleks võinud alustada proovidega paar päeva varem, saaks korralikuma asja kokku...

Tänu aja nappusele, kestavad proovid kella 21.00st kella 3.00ni.  Esinemise eest saame raha per face 400 000 ruphiat (u. 35 euri) Siin tasutakse tantsijatele paremini kui Eestis.

Nüüd vinguks indoneesia stiilis proovide üle. Leppisime kokku, et proov algab kell 22.00, läksin kohusetruult kohale. Korraldaja tüüp tuli alles kell üksteist läbi. Siis oli vaja muidugi smsse kirjutada, lebotada ja siis alles hakata prooviga pihta. 4 tunnise proovi asemel oleks selle piina saanud vabalt 2 tunniga tehtud.
Üheks erinevuseks eesti ja indoneesia proovide vahel on veel see, et koreograaf peab tooma kõigile juua ja näkse. Mis on muidugi minu kui tantsija seisukohast väga meeldiv. Aga samas, tehakse paus kus lihtsalt süüakse. VÕiks järjest proovi teha ja koju minna!
+
Kostüümist. 2 päeva enne esinemist küsida, et kas mul on 80ndate stiilis riideid, mis sisaldaks miniseelikut ja kikilipsu. Oleksin tahtnud sapiselt küsida, et muidugi, mis värvi kikilipsu ta soovib.

Lõpuks kui proov läbi on tuleb unise peaga tund aega koju sõita. Eksisin veel enda lollusest korraks ära.

Koju jõudes oli mul sellest kõigest pea valu ja sees pulbitses viha, sest  kõike seda ebameeldivust ei öelnud ju kellelegi välja.

Sellistel hetketel tuleb koduigatsus tuttavate asjade üle.

Jõudsin enda toa ukseni ja lingil rippus mingi valge kott. Mõtelsin, et prügi või lihtsalt tühi kilekott...
AGA EI! Leidsin sealt sildi: For my lovely estonian girl!
Ja seest vene šokolaadi ja paar vodka kommi. See oli Olgalt, ta vanemad tulin külla ja tõid head paremat.

Parim ajastatus üldse!!! Siin ei ole sellist päris šokolaadi, viinakommidest rääkimata. Pistsin ühe kommi õnnelikult suhu, tundisn äratundmis värinat ja põrutasingi unemaale!




No comments:

Post a Comment